Fotograf Michael Oxkjær

 

Som fotograf tilbyder jeg en bred vifte af ydelser inden for fotografering.

 

Uanset om du driver virksomhed eller er privatperson, så er det samme kamera og samme fotograf. Jeg har alligevel valgt at dele hjemmesiden op i opgaver der er målrettet private og opgaver der er målrettet erhverv.

 

Som erhvervsfotograf kan jeg hjælpe med professionelle erhvervsportrætter til hjemmesider, brochurer, visitkort og sociale medier – kort sagt alle steder hvor der skal bruges billeder af medarbejdere, direktion, ledelse m.v.

 

Sælger virksomheden fysiske produkter, ja så er der ingen tvivl om, at lækre og indbydende produktbilleder hvor der er kælet for detaljerne gør salget af produkter lettere – det kan jeg naturligvis også hjælpe med.

 

Skal firmaarrangementet eller enhver anden form for events foreviges på billeder, så er jeg klar med mit kamera, og hvis man gerne vil se det hele lidt oppe fra for overblikkets skyld, så løser jeg også den opgave og sender dronen i luften.

 

Der kan også være andre erhvervsmæssige fotoopgaver hvor der skal bruges en fotograf, så kontakt mig endelig hvis det er noget som ikke fremgår her på hjemmesiden, så finder vi helt sikkert en løsning på opgaven.

 

Er du privatperson, så er det typisk graviditetsbilleder, portrætfotos, konfirmationsbilleder og familiebilleder jeg laver, men ligesom med erhverv, så kontakt mig hvis du mangler en fotograf til en specifik opgave, så er jeg helt sikker på vi finder ud af det. Skulle der være opgaver jeg ikke mener jeg kan løse 100%, så siger jeg hellere nej frem for at leverer et middelmådigt resultat.

 

Jeg er meget ærekær og kvalitetsbevidst omkring mit virke som fotograf og de billeder jeg leverer, og vil altid forsøge at tilpasse mig mine kunders ønsker og behov, og kundetilfredshed er en vigtig parameter for mig.


Selvom mit udgangspunkt er Amager / København, så kommer jeg naturligvis over hele Sjælland hvis der er ønske om det.

Professionel fotograf København / Amager

Fotograf - Michael Oxkjær

 



Del gerne siden på