Skrevet 11/04/2012 af Michael Bang
 
 

Workshop – Behind The Scenes

nip-workshop
nip-workshop

UDSOLGT!

Da jeg i sin tid startede som fotograf kendte jeg ingen andre fotografer jeg kunne læne mig op ad. Jeg kendte ingen professionelle modeller eller agenturer, og jeg havde ikke et gigantisk og købestærkt netværk til at sætte mig i gang. Jeg havde ikke en rig onkel der efterlod mig en formue, eller en solid viden omkring fotografi (faktisk tværtimod). Jeg vidste hverken hvad ISO, lukkertid eller blændetal gik ud på. Alligevel lykkedes det mig at skabe en forretning jeg kunne leve af på kun 3 måneder. Hvordan jeg gjorde fortæller jeg alt om på denne workshop. Alt om hvordan jeg fandt mine kunder, hvordan jeg prissatte mine shoots, hvor meget jeg tjente og hvordan jeg markedsførte min forretning for nul kroner.

Derudover viser jeg dig hvordan jeg lyssætter mine shoots den dag i dag. Jeg giver dig opskriften på mine portrætter, og du får selv lov til at prøve det hele af i praksis i studiet. Jeg disker naturligvis op med hele min udstyrspakke, men workshoppen lægger i den grad også op til at du tager dit eget kamera med, så du kan opleve hvordan det virker med studielamper.

Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at du tager fra min workshop og dagen efter kan du leve af din forretning, men jeg kan love dig at jeg vil fortælle dig i detaljer hvordan jeg selv gjorde… Resten er op til dig.

Hvis du allerede ved at du vil med nu, så send en mail til info@michaelbang.com. Samme mailadresse hvis du har spørgsmål. Du kan jo også vælge at læse videre, og se hvad du kan forvente af dagen i studiet. :)

Her kan du se en video fra en af mine workshops:

Min workshop går dybest set ud på to ting:

1) HVORDAN DU TJENER PENGE PÅ DINE FOTOS

At skyde for sjov bliver aldrig kedeligt, men kunne det ikke også være meget rart at tjene lidt på dine billeder ind i mellem? Måske endda køre en lille forretning op ved siden af dit normale arbejde, så du kan tjene lidt ekstra til et nyt kamera, et nyt objektiv, studielamper eller måske bare en ferie? De første to timer af min workshop “Behind The Scenes” går med at jeg fortæller ALT om hvordan jeg selv kom i gang. Intet er hemmeligt, hverken min markedsføringsstrategi, min indtjening, min måde at skaffe kunder på eller mine tanker omkring websites og din portfolio.

2) HVORDAN DU BLIVER EN BEDRE FOTOGRAF

Mit mål med resten af dagen (ca. 4 – 5 timer) er, at give dig den nødvendige viden du har brug for, til at skabe portrætter der er salgbare. Jeg slæber alt mit udstyr med til lejligheden, men viser dig samtidigt at du ikke behøver et kæmpe setup for at tage ganske fine billeder. Jeg viser dig blandt andet hvordan jeg skyder mange af mine billeder med kun én enkelt studielampe og en reflektor. Men jeg viser dig selvfølgelig også mine lidt mere komplicerede setups med op til tre lamper og en reflektor, og du kommer til at stifte bekendtskab med de forskellige setup i praksis. Dagen går nemlig også ud på at du får skudt nogle billeder du kan bruge i din portfolio efterfølgende.

Jeg hyrer altid en erfaren model ind til workshoppen, så du er i trygge hænder under hele forløbet.

Her kan du se et par eksempler fra billeder der er skudt på mine workshops:

VIGTIG INFO:

Uanset på hvilket niveau du befinder dig, så er du MERE end velkommen på samtlige mine workshops – om du så er helt ny bag et kamera, eller om du er hobby- eller semipro. Dog er det en fordel at du kender bare lidt til ISO, lukkertid, blændetal og den manuelle indstilling på dit kamera (men også her kan jeg hjælpe dig i gang). Der er altid en afslappet atmosfære, og der er tid nok til at alle kan få svar på deres spørgsmål. :)

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: Søndag d. 10. juni, 2012

Tidspunkt: fra kl. 10 – 17

Sted: København

Pris: kr. 1.800,- inkl. moms. Prisen inkluderer naturligvis frisk frugt, slik og drikke undervejs, og der vil blive serveret en let frokost.

Antal deltagere: 8 (først til mølle princippet)

Tilmelding: Send mail til info@michaelbang.com hvis du vil med, eller hvis du har spørgsmål omkring workshoppen.

Glæder mig til at arbejde sammen med jer! :)


Michael Bang

 
Grundlagde bloggen i 2009, og i 2010 også Photomeetup Copenhagen. Skyder primært for erhvervslivet og pladeselskaber – både stills og video. Blogområder: Adobe, Olympus, Portrætter, Video. Er desuden officiel ambassadør for Olympus.