Skrevet 30/03/2012 af Michael Bang
 
 

Mit møde med Joe McNally

michael-bang-joe-mcnally
michael-bang-joe-mcnally

I går var jeg til arrangementet “What’s Your Story”. Det var Nikon der stod bag, men også firmaer som Apple, Manfrotto, Goecker og Adobe var repræsenteret. Jeg mødte op ved Den Sorte Diamant kl. 9.45, og så faktisk rigtig meget frem til dagen, der skulle vare til kl. 17.00. Det var en befrielse for en gangs skyld IKKE at stå for et arrangement, men bare møde op og nyde showet. :)

Og show skulle der komme nok af. Dagen startede med et indlæg fra Nikon omkring de to nye kameraer D800 og D4. Jeg havde set præsentationen før til et pressemøde tilbage i januar, så ikke så meget nyt der. Men for fanden hvor er de to kameraer stadig spændende!

Efter Nikon kom Apple med sin præsentation af Final Cut. Derefter Adobe med et par nyheder fra CS6 og selvfølgelig Adobe Premiere Pro. Det var faktisk som om, at hele arrangementet var mere henvendt til videofolket, end til stillfotograferne. Men er det i virkeligheden ikke bare en naturlig udvikling? Still fotografer skyder mere og mere video, og vores kunder forventer oftere og oftere, at vi også kan skyde levende billeder. Jeg klager i hvert fald ikke – selv er jeg også blevet hooked på at skyde video, så jeg nød deres indlæg. :)

Men dagens hovednavne var egentlig ikke de fremmødte producenter, men derimod top fotograferne Bill Frakes og Joe McNally. Og deres indlæg var, klogt nok, lagt sidst på dagen. ;)

Bill Frakes lagde ud. Jeg kendte ikke så meget til Bill Frakes inden i går, så havde heller ikke de vilde forventninger. Men han var faktisk super underholdende! :) Og hans billeder er jo bare SÅ fede. Det kommer man ikke uden om. :) Dog var jeg ikke såååå imponeret over hans evner da det kom til videodelen. Jeg ved ikke hvorfor man har valgt Bill Frakes til at præsentere videodelen på D4, når man kunne have valgt så mange andre. Hans videoer var ikke decideret dårlige, men ind i mellem bar de lidt præg af, at han er en rookie på det felt. Eller også forstår jeg bare ikke hans æstetik. Anyway, han var en kanon gut, og har stor respekt for hans portfolio. :)

McNally kom på lige efter Frakes, og som jeg havde forventet, så leverede han klasse underholdning fra første sekund. :) Jeg har efterhånden fulgt McNally i nogle år, så rent materialemæssigt, overraskede han ikke synderligt. Men hold nu kæft hvor er han en god performer! Topkarakterer herfra! :)

Alt i alt skal Nikon have stor ros for et verdensklasse arrangement. Synes virkelig at de viser, at de tager os fotografer seriøst. Skønt!

Og ja, som et par stykker af jer også så i går på Facebook, så fik jeg mødt Joe McNally up close and personal. Og selvom jeg normalt ikke bliver synderligt starstruck, så var det sgu en stor oplevelse af trykke den mand i hånden, som måske har inspireret mig allermest til det jeg render og laver i dag. Og heldigvis var Michael Grue på pletten, og fik foreviget øjeblikket. Ta daaaa!! :)

Stor tak til Michael, og stor tak til alle jer der kom over og hilste på i går. Det var rigtig fedt at møde jer alle sammen, og få vendt en masse nørderi med ligesindede. :)

Håber vi ses igen, måske til PMC 2012? :)

 

 


Michael Bang

 
Grundlagde bloggen i 2009, og i 2010 også Photomeetup Copenhagen. Skyder primært for erhvervslivet og pladeselskaber – både stills og video. Blogområder: Adobe, Olympus, Portrætter, Video. Er desuden officiel ambassadør for Olympus.