Skrevet 13/11/2011 af Michael Bang
 
 

En "must have" video!

peter-hurley-slide
peter-hurley-slide

Da jeg startede med at interessere mig for fotografi, fandtes der ikke specielt mange (interessante) dvd’er på området. Det er der blevet lavet gevaldigt om på siden. Men alligevel synes jeg godt at der kan være langt i mellem snapsene.

I dag faldt jeg dog over en dvd (mere præcist en digital download), som helt sikkert bliver tilføjet mit videoarkiv. Det er drengene bag Fstoppers.com der har brugt et års tid på at lave den, sammen med headshot fotografen Peter Hurley.

Nu tænker du måske: “Åhh… ENDNU en dvd omkring lyssætning og udstyr!”. Men der tager du så fejl. Denne video handler om hvordan du arbejder med din models udtryk på billederne, og lige netop DERFOR er denne video i mine øjne en af de absolut mest interessante videoer i LANG tid!

Prisen på $300 er heller ikke specielt skræmmende – ikke set i forhold til hvor meget value man (muligvis) får for sine penge. Den er 4 timer lang, så det er ikke en video der nærmest er færdig før du får startet.

Du kan se en lille teaser/salgsvideo her:

Læs mere om videoen her: http://fstoppers.com/fstoppers-original-peter-hurleys-the-art-behind-the-headshot-is-live

Køb videoen her: http://fstoppers.com/peter-hurley-the-art-behind-the-headshot


Michael Bang

 
Grundlagde bloggen i 2009, og i 2010 også Photomeetup Copenhagen. Skyder primært for erhvervslivet og pladeselskaber – både stills og video. Blogområder: Adobe, Olympus, Portrætter, Video. Er desuden officiel ambassadør for Olympus.